Skip to content Skip to footer
Ismerje meg

Digitális megoldásainkat

digital manufacturing simulation
Digitális megoldásunk

Digitális gyártás-szimulációs rendszerek

Gyártósorok, gyártócellák és intralogisztikai rendszerek működésének, állapotának mélyebb megértéséhez szimulációs eljárásokat használunk. Ez nem csak a tervezéskor, hanem már az ötlet szakaszában segít minket abban, hogy pontosabb képet kapjunk a jövőbeli működésről. A tervezett koncepcionális gépegységek a valósághoz nagyon közeli fizikai és viselkedési jelelmzőket kapnak, így 90% feletti pontosságot tudunk elérni a modellezésben. Digitális tervezői és validációs eszköztárunk kiegészül VR (Virtual Reality) és AR (Augmented Reality) technológiákon alapuló megoldásokkal. Az I4.0 területéhez sorolt nagyon innovatív megoldások lényege, hogy a gyártóberendezések számítógépes modellje a lehető legrészletesebben kerül kidolgozásra, gyakorlatilag virtuálisan képes termelni, termékeket előállítani vagy továbbítani.

Gyártás és anyagáram szimulációk
Digitális ikerpárak fejleszése
Virtuális üzembe helyezés
AR/VR megoldások fejlesztése
Digitális megoldásunk

Flexibilis gyártósorok

Fókusz terület a valós gép és virtuális ikerpárjának online összekapcsolására szolgáló megoldások. A két rendszer együtt futása biztosíthatja, hogy a termelési szakemberek a mainál jóval mélyebb tapasztalatokat szerezzenek a gyártó berendezéseikről, az optimalizációt pedig első körben a digitális ikerpáron végezzék el.
Új fejlesztésekkel elérhetővé válnak a termékhez rugalmasan idomuló, akár gépi tanulást alkalmazó gyártó rendszerek.

felxible production wth an agv
digital factory
Digitális megoldásunk

IIoT megoldások, intelligens mérőrendszerek

Adatokat régóta gyűjtünk a termelő berendezésekből, gyártósorokból, és meg is jelenítjük, archiváljuk őket. Az adatokból levonható következtetéseket viszont emberek (ráadásul nagyon komplex tudással rendelkező, a folyamatot jól ismerők) végezték. Az új technológiák arra irányulnak, hogy az egyre nagyobb adathalmazból a termelés számára releváns információkat és következtetéseket automatikusan, a rendszer intelligenciája által és nem személyfüggően értékeljük ki. Mindezt a lehető leggyorsabban tegyük, akár valós időben elvégezve és azonnal visszacsatolva a termelő folyamatba. A Felhős megoldásokban több, az összes termelő rendszer (akár számos telephely) adatait összesítjük, értékeljük és eredményeivel optimalizáljuk a termelékenységet.

Digitális megoldásunk

Fejlesztői és demonstrációs Infrastruktúra

Digitális megoldásaink megtekinthetők és elemezhetők saját (folyamatosan bővülő) demórendszerünkön. Irodánkban felépített gyári modell egy teljes termelési lánc működését mutatja be digitális (virtuális) modellen keresztül, melynek egy szakasza fizikailag is kiépítésre kerül. Az infrastruktúra alkalmas az I4.0 feljesztések bemutatására, értelmezhetővé teszi a digitális ikerpár fogalmát, és konkrét példákon követhető a virtuális üzembe helyezés folyamata is.

digital simulation

Gondolkodott már azon

hogy összetett gyártási és logisztikai folyamatain hogyan érhet el akár 10-30% hatékonyság növekedést új gép vagy gyártósor beruházás nélkülIsmerje meg miként segíti a digitális ikerpár modell a valós gyártás termelékenyégét és rugalmasságát! 

Lépjen kapcsolatba velünk!

E-mail:
IDM-Systems logo
ERFA logo